Contact Despre Noi

Copyright © GLARTIMAGE IT Termeni si condiții

“Experiența și longevitatea activității firmei noastre ne recomandă ca firmă de producție de încredere.”

Înființată în anul 1998 și-a început activitatea prin producerea de încălțăminte motocross în sistem lohn. Firma și-a continuat activitatea în același sistem până în anul 2008 când a fost cumpărată de către adm. Vesea M. Și Vesea I. Lucrînd pentru mai multe firme de prestigiu.

În prezent firma își desfășoară activitatea în Brad, jud. Hunedoara pe o platformă nouă, după ce în anul 2012 s-a reușit finalizarea unei investiții într-o fabrică nouă de 2500 Mp spațiu de producție, magazie de materii prime, spațiu administrativ, grupuri sanitare, etc.

Firma noastră dispune de autorizație eliberate de Inspectoratul pentru situații de urgență și mediu pentru spațiile deținute, rețea și linie de curent de mare putere 250 kw prin transformator pripriu, acces camioane de mare tonaj , centrală de căldură proprie, hidranți interiori și exteriori precum și de o platformă de aproximativ 8000 Mp amenajată și împrejmuită în totalitate. Pe această suprafață intenționăm să construim noi hale pentru extinderea activității de producție și pe alte domenii:

Automotive ( componente auto, volane , air bag-uri, centuri, scaune)

Componente motociclete, biciclete, căști, etc.

Articole sportive, schi, căști, etc.

Articole elctrice sau electrocasnice.


Acum firma noastră produce cu cei 190 de angajați încălțăminte schi fond, încălțăminte de protecție.


Datorită potențialului zonei ne asumăm forță de muncă de cel puțin 400-500 de angajați în vederea găsirii de noi parteneri și colaboratori interesați de producție și pe alte domenii.  


Despre noi

“ Calitatea este cel mai important slogan al nostru! “